.

Leden 2009

Holki-zase spolu!

31. ledna 2009 v 11:27 | werca |  Novinky
Ahojík bobánci,
Jak už jste určitě poznali z názvu ANO tak Holki-jsou zase spolu!!!
Radana,Nikol a Katka všichni asi pamatujete,že byly čtyři,ale dozvěděla jsem se,že Klára skončila prej kvůli tomu,že má svoji kariéru......!!!!Boužel zatím Holki nebudou a ani zatím nechcou vydávat desku,ale pár písniček určitě bude new máme se na co těšit!!!!!Budou taky jezdit na turné mě se zdá,že tedka mají mít vystoupení v Brně!!!!,ale nevím to přesně,ale přesně vím Že 28.února jedou do Chicada(šikága)!!!!Budou taky jezdit na turné s Michalem Davidem a spoustou dalšíma lidma....Radana má furt stejného kluka nebo nemá žádného tedka nevím přesně,Nikol má nového a Katka od fotbalistů přešla k hokejistům!!!!!Doufám a vy snad také,že se Holki snad zase nerozmadnou!!!!!!

Ps:Rozšiřujte tyto zprávy dál a dál,ale jen prosim vás používejte muj odkazík http://wercaandmy.blog.cz/
Dekuji PÁ!!!


M.T.R


D.i.p.l.o.m.e.k. pro.......mě

30. ledna 2009 v 20:03 | werca

Dekuju moc!!!!!!
A je tu další diplomek
A další :)

Diplomek pro vás A další sonb :))

30. ledna 2009 v 19:31 | werca |  My diary

AHOjÍK

pls hlásnete pro me tady http://didlinkatery.blog.cz/0901/sonb-5-kolo je to new song tak hlasujte plosím

Jo a pro ty co mi posílali hlásky tak tady je diplomek:


Tak,že jsem v sonbu

27. ledna 2009 v 15:52 | werca |  My diary

Ahojík,

já vím že jsem vás před chvílí otravovala aby jste pro me hlásli.....................!!!!!!Ale teďka jde o všechno jsem v sonb o nej herečku a je tam HILARY DUFF a já bych moc chtela aby vyhrála tak pls hlásněte moc prosím Tady

Jsem tam jako Werca s Hilary Duff


Pomoc!!!!!!

26. ledna 2009 v 14:23 | werca |  My diary
Ahojík všichni,
plosím vás potřebuju pomoc do 30.1.2009 musím sehnat spustu hlásku aby se mi podařilo vyhrát sonb..........Moc vás prosím aby jste mi pomohli.

Ps:Já vím,že furt slibuju,ale nebojte se já vím že VÁm všem dlužím jeste diplomek za hlásky A jsem vám za to moc vdecná♥

Plosím pomožte mi Tady Jsem tam jako Werca


Demi Lovato

24. ledna 2009 v 10:00 | werca

Demi Lovato

Demi Lovato se narodila 20.8. 1992 v Dallasu. Její skutečné jméno je Demetria Devonne Lovato.
Má dvě sestry, Dallas (20) a Madison (6). Tato americká herečka se poprvé objevila v televizi v seriálu "Barney a Friends" kde si zahrálu postavu Angely. Zde e také seznámila se svou nejlepší kamarádkou Selenou Gomez.

Je také dobrá pianistka, kytaristka a skladatelka. Další seriál ve kterém účinkovala v roce 2006 je seriál Prison Break. Tady si zahrála 14ti letou Danielle. Pak následoval seriál As The Bell Rings a Just Jordan. Nejvíce jí asi proslavil film Camp Rock, kde si zahrála hlavní postavu Mitchie Torres se skupinou Jonas Brothers. Tento film od legendárního Walta Disneye sklidil v Americe takový úspěch jako HSM nebo Hannah Montana.

23. září vyšlo její první album Don´t Forget na kterém se podíleli i Jonas Brothers. První pilotní singl má název Get Back.

50Cent

23. ledna 2009 v 9:00 | zichová
Profese: rapper, zpěvák
Datum narození: 06.07.1976
Místo narození: Queens, New York, USA
Znamení: Rak
Curtis James Jackson - , známý spíše pod pseudonymem 50 Cent, je americký černošský gangsta rapper, který se proslavil alby Get Rich or Die Tryin' a The Massacre. Celosvětově prodal dohromady 22 milionů nosičů těchto multiplatinových alb, čímž se řadí mezi nejúspěšnější rappery všech dob. Jackson má image tvrdého chlapíka, v mládí žil v chudých poměrech a prodával drogy. V roce 2000 na něj byl spáchán pokus o vraždu, při kterém byl devětkrát zasažen kulkou, z útoku se však zotavil.

Pár fotek:


Zdroj:http://baranika.blog.cz,ale jen textu obrázku já(www.wercaandmy.blog.cz)

Moje keci

22. ledna 2009 v 14:43 | werca |  My diary

Ahojík lidičky,

máme mít do Zeměpisu referátek o výbuchu v pompejích v roce 1979 a napadlo mě,že by jste to taky někdy třeba potřebovali tak je to zde:)



Výbuch v pompejích v roce 1979


Mezinárodní výzkumný tým pracoval na vykopávkách ve slavném městě tři roky a kromě jiného zjistil, že toto město nevyrostlo z malého sídliště, neboť už v šestém století př.n.l. bylo metropolí velkých rozměrů, na jehož území stály rozlehlé budovy, upozornil archeolog Fabrizio Pesanda.
Od příchodu Římanů do města se jeho části ještě dále rozrůstaly, zaplňovaly se proluky mezi nimi. Urbanizační proces ovšem podle výzkumníků neprobíhal lineárně.
Ze 6. století př.n.l. například pocházejí chrámy Apollónův a Dórský na Trojúhelníkovém náměstí. Ze stejné doby je i nově nalezený řecký nápis a zlomek hrdla jedné amfory.
V takzvaném Kentaurově domě byly nalezeny džbány zakopané ve vertikální poloze, jejichž úkolem bylo fungovat jako nepropustná vrstva v dláždění.
Ze století následujícího už ale žádné stopy po rozšíření Pompejí objeveny nebyly. Právě v té době sem přišli italičtí Samnité a v oblasti se rozvíjely řecké osady Cuma a Poseidonia.
Ve stejném, tedy pátém, století zažilo město několik úbytků a nárůstů populace, která nejprve obývala nejstarší část a teprve později ožila i archaická sídliště, až se Pompeje staly významným městem.
Nakonec se město po roce 310 př.n.l. stalo spojencem Říma, což s sebou neslo rozsáhlou stavební aktivitu včetně rekonstrukce Dórského chrámu, obnoven byl kult boha Apollóna a zahájeny byly také práce na nové hradební zdi. Takže od třetího století př.n.l. se město vyvíjelo tak, jak je známo i dnes.
Životem kypící Pompeje společně se sousedním Herkulaneem zahubil v roce 79 výbuch blízké sopky Vesuv. Zato však zakonzervoval pro pozdější generace a hlavně vědce jedinečně zachovalé prostředí se všemi architektonickými podrobnostmi antického města i předměty každodenní potřeby, mezi nimi i potravin. Trosky obou měst byly pod několikametrovou vrstvou popela objeveny v první polovině 18. století.

Rihanna

20. ledna 2009 v 10:00 | zichová


Životopis Rihanny
Celé jméno: Rihanna Robin Fenty
Datum narození: 18.2.1987
Místo narození: St. Michael, Barbados
Znamení: Vodnář

Lindsay Lohan-fotky

17. ledna 2009 v 15:00 | zichová
Lindsay Lohan foto:

Zdroj:http://kuba-hilaryduff.blog.cz

BleskQda

16. ledna 2009 v 19:04 | werca
BleskQda,
je tu zase tak že dem na to....budou 2.ukolíky

1.ukolík
Kdo je na obrázku??A kde jsou??


Selena Gomez

2.ukolíček
1.plosím hlásni pro mě Tady
2.Dekuju moc a kolikátý to byl hlásek??
3.Mějte se hezu a dekuju p

Lindsay Lohan

15. ledna 2009 v 18:00 | zichová


Životopis Lindsay Lohan

Lindsay Morgan Lohan
Datum narození:02.07.1986
Místo narození:New York, USA
Znamení: Rak
Životopis:Lindsay se před kameru dostala už ve svých třech letech díky učinkování v reklamách (Pizza Hut, Calvin Klein Kids...).V roce 1996 se objevila v soap opeře ANOTHER WORLD, která byla v USA vysílána a natáčena od roku 1964 s přestávkami až do roku 2003.
První role a hned dvojrole - Lindsay zde hrála obě dvojčata, které se navzájem neznají díky rozvodu rodičů. Díky finančnímu úspěchu tohoto filmu (66 milionů v kinech a dalších 30 na půjčovném) s ní Disney podepsal smlouvu na tři filmy.
Poté se Lindsay vrátila k televizi, teď však už pod hlavičkou Walta Disneyho. První počin byl LIFE-SIZE z roku 2000, kde hraje osiřelou dívku, která se pokusí vrátit k životu svou mrtvou matku, ale místo ní ožíví panenku. Ve stejném roce se objevila v pilotním díle show Bette Midlerové, nazvaném BETTE. Televizní učínkování pokračovalo o dva roky později v NAJDĚTE STOPU vyprávějící příběh o novinářce školních novin, jenž objeví nesrovnalosti kolem odchodu jejího učitele.

O rok později, 2003 se představuje v remaku komedie o výměně těl mezi matkou (Jamie Lee Curtis) a dcerou, MEZI NÁMI DĚVČATY. S nadšenými recenzemi, 11O miliony na kontě a řadou cen lze mluvit o úspěchu. Současně vychází její debutové album Speak . Rok 2004, Lindsay se stěhuje do L.A. a natáčí ZPOVĚĎ KRÁLOVNY STŘEDNÍ ŠKOLY, ve kterém se její hrdinka Lola musí smířit se ztrátou kulturní nabídky velkoměsta, kvůli stěhování rodiny na předměstí.
O rok později, 2003 se představuje v remaku komedie o výměně těl mezi matkou (Jamie Lee Curtis) a dcerou, MEZI NÁMI DĚVČATY. S nadšenými recenzemi, 11O miliony na kontě a řadou cen lze mluvit o úspěchu. Současně vychází její debutové album Speak . Rok 2004, Lindsay se stěhuje do L.A. a natáčí ZPOVĚĎ KRÁLOVNY STŘEDNÍ ŠKOLY, ve kterém se její hrdinka Lola musí smířit se ztrátou kulturní nabídky velkoměsta, kvůli stěhování rodiny na předměstí.

Do konce roku Lindsay ještě stihla natočit s režisérkou Mark Watersovou PROTIVNÝ SPROSTÝ HOLKY podle knihy psycholožky Rosalindy Wisemanové, která studovala chování studentů na středních školách. Na MTV Awards tento snímek opravdu zabodoval a pro Lindsay to znamenalo dvě ceny. Původní sestřih filmu byl MPAA "oceněn" ratingem R a tak z filmu musely zmizet některé gagy a dvojsmyslné narážky. Nejen kvůli tržbám, ale také kvůli Lindsaině image. Z těchto důvodů také odmítla i rozhovor pro časopis Playboy.
Filmografie:
2008Best Time of Our Lives, The ...Caitlin
2007Woman of No Importance, A ...
2007Speechless ...Sara
2007Georgia Rule ...Rachel
2007Chapter 27 ...Jude
2006Zítra nehrajeme! (Prairie Home Companion, A) ...Lola Johnson
2006Just My Luck ...Ashley Albright
2006Atentát v Ambassadoru (Bobby) ...Diane
2005Herbie Fully Loaded ...Maggie Peyton
2004Protivný sprostý holky (Mean Girls) ...Cady Heron
2004Zpověď královny střední školy (Confessions of a Teenage Drama Queen) ...Mary Elizabeth Cep/Lola
2003Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) ...Anna Coleman
2002Get a Clue ...Lexy Gold
2000Life-Size ...Casey Stuart
2000Bette ...Rose #1 (2000)
1998
Past na rodiče (The Parent Trap) ...Hallie Parker/Annie James

Diplomky for me

14. ledna 2009 v 13:00 | werca
Diplomek od moje ho sbénka MrS CHiQi
Diplomek od moje ho sbénka MrS CHiQi


Diplomek od moje ho sbénka MrS CHiQi
Diplomek od moje ho sbénka Kristýnky
Od moje ho sbénka Kristýnky

Desing 003♥♥

12. ledna 2009 v 19:41 | werca
ČaukQ,
Nelča chtěla desing s Miley cyrus tak jsme jich zase udelala víc tak at si vybere doufám že se ti líbí:))

1.
2.
3.ten je takový zimní tak písni který se ti líbí!!!!!

M.T.R

Třídění sbének a nabírání nových

11. ledna 2009 v 16:21 | werca
ČaukQ,
jelikož jsem zjistila,že na muj blog chodí z 15 nebo kolika sbének jen asi 5 tak jsem se rozhodla je protřídit!!!!!!!!!

Takže kdo chce být moje sbénko tak at písne:

jMéNO

bLog


A pro ty co jsou už mími sbénkami tak at napíšou ano/ne..............jako jestli chcou být nebo už ne mojimi sbénkami!!!!!!!!!


PS:pLOSÍM hlÁSNĚTE PRo mĚ Tady
jsEm tAm Jako wErcA

Desing 002♥♥

11. ledna 2009 v 14:19 | werca
Desing pro ONDRU,který si přál z ošlivkou katkou.........No doufám že se mu bude líbit!!!!!!

Pozastavuju blog :(

8. ledna 2009 v 19:43 | werca
Ahojík lidičky a moje sbénka,
moc se vám omlouvám,ale od 9.1.2009-11.1.2009 tu nebudu.Jedu totiž na taneční soustředění,ale nebojte za chvíli se vrátím tak zatím

PapiQ
M.T.R

Diplomky za sonb

8. ledna 2009 v 19:03 | werca

Ahojík sbénka,

byl sonb o kterém snad všichni víte.......... a umístění dopadlo takhle:

NA 3.míste:Pufinka
NA 2.míste:Kika
NA 1.míste:Didlinka Tery

A tady jsou Diplomky:



Blekovečka

6. ledna 2009 v 19:13 | werca

Ahojík,

je tu new mesíc a sním taky new bleskjda.


Tak že 1.ukol:
KDO JE NA obrázku:
A 2.ukolíček:
Ahojík
Jak je?
Plosim hlasni pro mě Tady
Kolikátý to byl hlásek?
Díky mocinky moc papiQ

Aloha From Hell

5. ledna 2009 v 14:00 | werca
Datum založení:
------
Členové:
Německá Rock / Powerpop / Alternative skupina!
Aloha From Hell je petičlená kapela z velké oblasti Aschaffenburg.Hudebníci jsou Vivi, Moo, Andi, Feli a Max.V současné době dělají na svém prvním albu, který nese název "No More Days To Waste".

V roce 2007 vyhrála kapela BRAVO Bandnewcomer 2007, a dostali smlouvu na natočení desky s SONY BMG.
Jejich prvním živím vystoupením, před velmi početně zaplněnou halou, se stalo BRAVO SuperShow 2008, kde představili svůj velmi úspěšný hit "DON'T GIMME THAT".

Za nedlouho se objevily první fankluby, jako např. ve Španělsku, Francii a samozřejmě v Německu.Později jde singl "Don't Gimme That" do prodeje.Video k zmiňovanému songu bylo točeno v Berlíně.

Autor: uživatel ninja.esti

Foto:
Aloha From Hell
Aloha From Hell
Aloha From Hell
Aloha From Hell